ini bukan saya

My photo
atiqah nadirah.!! itu saya. dan saya tak paham saya. sekian. terima kasih.

olalala......




saya datang lagik....
ohohoho~~~~

selagi final tak abeh makanya ade jer mende nak letak lam ni...
huhu~~
sabor je la....
layan kan je...
nanti dah tak tau nak ngarut mende lam ni diam la saya....
lalalalalala~~~~
owh tetiba ase cool....
wahahhahahhaha^^


saya rindukan tempat ni



dan juga kenangan kat sini
tempat lepak tiap-tiap malam minggu sambil tengok keta lalu lalang kat highway depan tu
tempat celebrate besdei kawan-kawan sambil berkejar-kejaran peluk tiang bendera
tempat main pepsi cola
tempat study bila dah bosan dok lam kelas
tempat berhora tanpa pikir pape cam dunia ni kitorang punye
tempat lepak sama pak guard sambil makan sosej or nugget amik kat dewan selera
dan juga tempat berangan dan berkhayal tentang masa depan^^
semuanya manis~~



owh.....dan juga tempat saya kenal dunia
yang indah
dan juga tempat yang buatkan saya tak sabar nak tinggalkan alam sekolah
but still tempat ni la yang saya rindukan


dan mereka-mereka ini
sangat rindukan kamu semua....

muka sorang-sorang sangat suci murni.....hehee^^


dan sampai satu masa kita semua berpisah
kamu, kamu dan kamu di sana
kamu, kamu dan dia kekal disini
awak sorang diri ke sana




dan saya sama dia ke sini....
nama manjanya qber
dan on da way nak ke sini
ada satu sign board kaler merah

'awas!! najis binatang'

board tu tak tipu...
bukan keje budak-budak nakal
memang spanjang jalan penuh ngan lembu punye sisa....
sangat cool....
skolah kamu ade???
ngahahhahaha~

sini saya kenal mereka.....

buat macam-macam mende yang menarik
rules breaker....
the worst batch ever....
tu semua adalah kami...
huhu~_~"

- curik-curik tengok tv lepas lights off
~dan kena cubit perut masa umur 17 tahun oleh warden adalah sangat 'cool'..ehehehe~
- gigih panjat bukit masuk bilik tv ikut tingkap semata-mata nak tengok final mentor
- lari berkejaran ngan LDP tiap kali spotcheck masa prep
~LDP adalah LEMBAGA disiplin pelajar a.k.a pengawas....yept memang..dorang memang lembaga...wahahahaha~
- every weekend kena denda cuci toilet
- dan jugak bawak tilam ~usung ataih kpala~ keliling skolah
~berat ok tilam tu~
-dan adalah lumrah alam bila kena boooooo ngan budak-budak laki bila kena denda
- berlari pusing skolah ~again~ bawak bantal
~seb baek skolah kecik lagik masa tu..ohoho~


dulu memang slalu protes...
tak puas hati....
cikgu sume cam bias, pilih kasih
sebabnya kami ni datangnya dari mrsm sebelum ni
dan students lain datangnya dari skolah harian
jadi semua salah nampak kitorang je.....
~kitorang 1st batch lower form mrsm students yang masok ke sana sebab before ni dorang just amik students from skolah harian je...qber adalah upper form punye skolah~
huhuhuhu....
tapi sape soh slalu buat hal....
padan muka....
tapi bila lagik nak rasa sume mende-mende tu
at least mende-mende tu sume la buatkan hari-hari saya kat sana bermakna
~walopon slalu count hari nak balik...itu harusla kan...sape xmo cuti...lalalalaa~

kat dataran ni,
tiap pagi ada morning call
dan tiap pagi jugak la nama kena amik ngan LDP
sebabnya adalah lambat datang, tak pakai kain dalam, tak pakai nametag dan bla bla bla....
huhuhu~_~"
nak buat cemana....
kalau saya tak suke pakai nametag,
memang saya takkan pakai la....
amik la nama banyak kali pon,
dah saya tak mau pakai nak buat cemana....
huhuhuhu.....
~sila berubah ye wahai 'saya'..huhu!_!~



chantek kan....
^^








pesan dari dapur:
jom jadikan masa sekarang sebagai kisah klasik untuk masa depan~~

5 comments:

  1. waaa....i miss kuala krai jgk..huhu..

    tmpt bermula nya sy ngorat awak..haha..:P

    ReplyDelete
  2. ohhhh, cik tukangmasak sekolah MRSM rupanya...........
    patutlah pandai.........
    huhuhu.........

    ReplyDelete
  3. kak ikah.. saya pom rindu mrsm kuala krai.. mrsm q-ber.. sume saya rindu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. puloh:

    hahaha....
    last pegi masa amik result pmr je...
    pastu dah tak jejak sana dah....
    huhuT_T


    darkartz:

    takkk....
    skolah pape pon sama je...
    effort tu yang membezakan awak, saya n mereka...hoho~~
    lagipon saya tak sebijak dan se'ekselen' ncik darkartz...
    ^^


    lunarwolf:

    kan...^^
    nanti da masa pegi la sana...
    waktu pagi sangat best~~


    nichkhun:

    saya pon kakngah....
    ghindu sangat...
    jom nanti p lawat nak...
    ehehehe~~~

    ReplyDelete

pendatang