ini bukan saya

My photo
atiqah nadirah.!! itu saya. dan saya tak paham saya. sekian. terima kasih.

ehehe ehehhehe ehhehehehheheheheeeeeeee^^

alhamdulillah~~
^^

~exam dah habis tapi saya malas nak kemas barang-barang...
huhuhu...
sini takde service kemas mengemas barang ke eh??
kalo ade sila datang ke bilik 318 yept....
tapi bagitau dulu kedatangan anda eh....
kot-kot la saya sedang bergoyang diluar sane...
oho~~^^
owh contact number saya letak kat bawah...
time kaseh...
haa dan jangan lambat-lambat....
takut tak sempat nanti~
^^



ehem,
tak tahu nak mula cemana sebenarnya,
uhu~

kat bawah ni saya letak sesuatu,
tengok dan dengar la eh,
tapi kalau tak nak pon tape,
tade paksaan,
ehehehee~~



video


Maha Melihat
~Opick feat. amanda~

seiring waktu berlalu
tangis tawa di nafasku
hitam putih di hidupku
jalani takdirku

tiada satu tersembunyi
tiada satu yang terlupa
segala apa yang terjadi
Engkaulah saksinya

reff:
Kau yang Maha Mendengar
Kau yang Maha Melihat
Kau yang Maha Pemaaf
PadaMu hati bertobat

Kau yang Maha Pengasih
Kau yang Maha Penyayang
Kau yang Maha Pelindung
PadaMu semua bergantung

yang dicintakan pergi
yang didambakan hilang
hidup kan terus berjalan
meski penuh dengan tangisan

andai bisa ku mengulang
waktu hilang dan terbuang
andai bisa ku kembali
hapus semua pedih

andai mungkin aku bisa
kembali ulang segalanya
tapi hidup takkan bisa
meski dengan air mata

Kau yang Maha Mendengar
Kau yang Maha Melihat
Kau yang Maha Pemaaf
PadaMu hati bertobat

Kau yang Maha Pengasih
Kau yang Maha Penyayang
Kau yang Maha Pelindung
PadaMu semua bergantung




ermmm....
saya nak mintak maap kat sume yang trase ngan saya,
especially past 3 days,
perangai sangat la macam *(^@#$@^!(#%*&^)^#&_)+
~bukan..bukan...bukan sebab bulan mengambang~
tapi entah la,
biar saya sorang je tau sebabnya,
bahaya owh cakap kat sini,
takleh,
takleh,
hoho~
dan saya pon carik partner gadoh saya,
nak pinjam dia punye kuat,
dia super kuat owh,
skit lagik nak jadik macam mak saya.
~haaa....?
nape tak carik mak terus???
sebab nanti mak saya bimbang cemane??
takmo la bimbang-bimbang...
lagipon tak best nak cite masalah lam phone....
takleh tengok expression muka... huhu~


dan kitorang pon borak-borak,
sembang-sembang cite lawak,
kata takmo sedeh-sedeh kan,
so haroslah bergumbira,
mekaseh tau kakngah.
^^
~teros rasa lega dan kagum dan nak jadik macam awak dan macam kaklong dan ofkos macam chek!!!~

dan kakak saya cadangkan saya download lagu ni,
katanya lagu ni best,
kena dengan jiwa katanya,
then saya pon download la,
dan saya suka,
dan bagi saya lagu ni sedap didengar,
terasa dekat dengan saya,
macam yang saya alami,
tapi apa pandangan kamu tentang lagu ni saya tak tau,
ye la kan,
stiap orang berbeza,
^^

pastu,
ada satu masa tu,
saya singgah kat satu belog ni,
then baca ni

“Tapi apa yang kita paling nak, itulah yang kita takkan dapat…”

dah elok-elok saya punye emosi tadi,
lepas baca teros jadik tak stabil,
ngahahhahaha~
~ngada-ngada~
sangat macam kena panah,
tepat kena dan sakit.




saya tinggalkan komen,
tentang apa yang saya rasa,
dan ini yang saya dapat,

tukangmasak, sebenarnya tak teruk pun kalau kita takut.......
malah takde kaitan pun dengan manja dan mengada-ngada......
itu semua normal......
takut untuk gagal.......
takut untuk kecewa.......
takut untuk berharap......
sebab benda-benda ni semua akan mendorong kita buat sesuatu yang lebih baik........
malah kegagalan bukanlah suatu mende buruk walaupun kenyataannya pahit nak ditelan......

tapi ia boleh jadi satu pengalaman berharga, pengalaman yang mengajar kita dari kesilapan......
jadi, rasanya kita tak payah takut dah nak melangkah lagi selepas tu........

isshhhh, saya tak layak nak kasi nasihat sebenarnya.......



mekaseh untuk nasihat ni,
dan,
mintak maap sebab sangat buat awak bengang ngan komen-komen kat fesbuk tu,
uhuhu~~
owh ya,
jangan terlalu merendah diri sebab apa yang awak cakap tu betul.
^^




pasni saya harap saya boleh jadik kuat,
bukan untuk sekejap je tapi kalau boleh untuk slamanya
insyaAllah.



resipi ni saya nak kreditkan untuk awak dan awak...
sangat bertime kasih dan sayang kamu semua~
^^








4 comments:

  1. eheemmm salah tu awak.. bukan sayaperasanbaek.blogspot tapu akuperasanbaek.. ehehehehehehehe best kan lagu tu.. menyentuh jiwe !

    ReplyDelete
  2. eh???
    pastu bole masok tak???
    wahahahaha
    silappppppp!!
    jap nak edit
    sangat best....
    dok dengar lagu tu je...
    ^^
    tenkiu ngah....
    luv u^^

    ReplyDelete
  3. hohoho, kiranya ayat saya tu memang buat awak tak stabil tu????
    rasa bersalah lak........
    huhuhuhu.......

    tukangmasakkkkkkkkkkk...........
    perlu ke copy paste komen saya???
    huhuhuhu........
    malunyaaaaa........(sambil tutup muka guna 2 tangan)

    ReplyDelete
  4. terasa jugak la ngan ayat tu...
    lagipon masa tu kan cam tak betul skit...
    ohoho~
    tapi skang dah okey skit...

    ngahahhahahha~~~
    ingat comel la wat gitu?
    cam gedik owh...
    bwahahahha^^

    ReplyDelete

pendatang